Home Våra katter Katter vi saknar Valdemar

torsdag15 november 2018

Valdemar

Textstorlek

valdemarValdemar blev akut sjuk och hos djursjukhuset konstaterades det att Valdemar hade ett gravt hjärtfel. Trots massiva insatser och medicin, så gick ej hans liv att rädda. En oerhörd chock för alla inblandade i föreningen, men naturligtvis mest för Valdemars husse och matte.

 

 

Valdemar hann inte bo med Hans, Frida och katten Xerox så länge som det var tänkt. Vi var ju alla så oerhört glada då den f.d hemlösa Valdemar skulle få flytta till sitt egna hem. Han skulle nu få allt det han förtjänade och allt det vi önskade honom i form av en husse och matte samt kattsällskap. Kärlek och omsorg i massor. Mat, kel och gos, allt det där som livsnjutaren Valdemar verkligen älskade. Men så blev det nu tyvärr inte, istället insjuknade han och somnade in. Det känns för Valdemars skull så orättvist, då han gick ute som hemlös i många år och kämpade för sin överlevnad och när han sen fick sin andra chans till ett bra liv, så varade den en så kort tid. En tröst idag är ju att även om denna sista tiden blev kort så fick han i alla fall den.

Valdemar var en speciell kattkille, han charmade alla med sin softa stil och han saknas nu av väldigt många. En skyggis som blev en riktig knäkatt och soffliggare. Som matte Frida och husse Hans sa: "-Med Valdemar var det kärlek redan första gången vi träffade honom."

BloggerBloggerCare2Care2FacebookFacebookGoogleShareGoogleShareTwitterTwitterWordpressWordpress