Home Våra katter Adoptera Kattungar Katter som hittat hem Tosca och Puccini

onsdag20 juni 2018

Tosca och Puccini

Textstorlek

tospus1tospus2tospus3

Född

Tosca (semi långhårig) är född 2013 och Puccini (röd) är född 2012.

Bakgrund

Båda kommer från ett av Göteborgs ytterområden. Puccini är enögd och veterinären misstänker det beror på kattsnuva i tidig ålder.

Om Tosca

Tosca är en väldigt nyfiken och lekfull katt som är med från golv till tak. Hon är uppväxt i vilt tillstånd men har precis börjat lära sig uppskatta klappar. Hon är en brun halvlånghårig tabby och har stora gröna ögon, precis som sin mor Fideli. När man väl får klappa henne märker man att pälsen är len och utan tovor.
Tosca hittar gärna en favoritleksak som blir hennes ett längre tag, gärna ett snöre eller något som hon kan bära runt i munnen. Hon är mycket sällskaplig och vill gärna vara med och se vad som händer. När jag skriver detta sitter hon bredvid och tittar intensivt på mig.

Om Puccini

Pucchini är en blyg och försynt kattpojke som ännu inte riktigt förstått sig på människor. Han har en tät röd och sandfärgad päls med nästan runda tassar. Hans uppväxt utan människokontakt och bristen av ett öga bidrar till hans skygghet men han är trevlig och blir hela tiden mer modig och tillgiven. Det har varit en lång och mödosam väg ifrån den oroliga katten som bara gömde sig under våra sängar en lång tid.
Han äter gärna kattgodis ur handen och när han känner sig trygg sitter han i fönstret och studerar världen utanför. Leksaker som rör på sig lockar fram hans lekfulla sida.

Båda trivs väldigt bra i varandras sällskap och söker därmed ett hem tillsammans.

Status

Tosca och Puccini har nu flyttat till ett permanent hem.

BloggerBloggerCare2Care2FacebookFacebookGoogleShareGoogleShareTwitterTwitterWordpressWordpress

Våra sponsorer

Please instal flash