Home Om oss Privata omplaceringar Vill du omplacera din katt?

torsdag15 november 2018

Om oss

Vill du omplacera din katt?

Textstorlek

Så länge vi har hemlösa katter på kö tar Göteborgs Katthjälp inte in ägda katter för omplacering. Du som har en katt du vill omplacera kan dock lägga in en annons här. Vi lägger bara upp annonser för katter som är kastrerade då vi inte vill jobba mot våra egna principer. Notera att vi enbart hjälper till med att sprida annonsen, du ansvarar själv för att katten hamnar i ett bra hem. Annonser med hot om avlivning publiceras inte!

Tjänsten är tillgänglig för våra medlemmar, om du inte redan är medlem kostar det 200 kr att registreras som stödmedlem för ett år. Du får då även föreningens medlemstidning 4 gånger, via e-post. Läs mer under "Bli medlem" .
Vi lägger in annonsen när medlemsavgift är bokförd på Plusgironr 37 62 03 - 6, med meddelandet "omplaceringsannons <namn på katten>". Fyll även i nedanstående formulär med information som ska läggas in i annonsen.

Annonsen ligger på hemsidan så länge du är medlem och/eller till katten har hittad ett nytt hem. Meddela oss när din katt blivit omplacerad så tar vi bort din annons.

Läs även gärna artikeln "Vem ska omplacera din katt?".

BloggerBloggerCare2Care2FacebookFacebookGoogleShareGoogleShareTwitterTwitterWordpressWordpress