Home Hjälp till Bli medlem

tisdag23 oktober 2018

Bli medlem

Vårt arbete är helt beroende av frivilliga bidrag. Genom att bli stödmedlem eller faddermedlem kan du bidra till att fler katter får ett gott liv och slipper leva hemlösa. Om det inte fanns vänliga själar som donerade medel till organisationen skulle vi inte kunna bedriva vår verksamhet!

Stödmedlem

Stödmedlemskap kostar 200 kronor per år och du får då vår medlemstidning 4 gånger om året.

  • Sätt in 200 kronor på PlusGirot 37 62 03 - 6 med meddelandet "Stödmedlem" samt ditt namn och e-postadress
  • Skicka sms med meddelandet gkh stödmedlem till 72550.
  • Betala med Payson: Stödmedlem

Du kan även ge bort ett stödmedlemskap som present genom att maila ditt och den nya medlemmens namn och e-post adress ill Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Sätt samtidigt in 200 kronor på PlusGirot 37 62 03 - 6 med meddelandet "presentmedlemskap", ditt namn och din e-post adress.

OBS! Tidningen skickas numera enbart via e-post, så glöm inte uppge din e-post adress vid inbetalning!

OBS! Om du blir stödmedlem genom sms och ditt mobilnummer inte finns med på Eniro eller Hitta.se, maila oss då din e-post adress, så att vi kan skicka dig vår medlemstidning 4 gånger om året. Uppge även mobilnumret, så att vi kan verifiera din inbetalning.

Faddermedlem

Att bli föreningsfadder innebär att du hjälper de katter som tillfälligt är omhändertagen av vår förening i väntan på ett permanent hem. Pengarna går inte direkt till en specifik katt, men det möjliggör för en eller flera katter att under en period få mat, vaccination och kanske veterinärvård, vilket är mycket kostsamt för den ideella djurhemsverksamheten. Katthemmet har också utgifter för sand, krypin-boxar, filtar, lådor, karantänburar, leksaker och mycket mera. Din månadsgåva gör skillnad!

Du kan bli fadder genom att sätta in 100 kronor per månad. Som föreningsfadder får du vår medlemstidning 4 nr/år. Sätt in 100 kronor på PlusGirot 37 62 03 - 6 med meddelandet "Ny föreningsfadder" samt ditt namn och e-post adress vid första inbetalning.

Observera att du själv varje månad ska sätta in fadderbidraget, då vi inte har autogiro. Enklast är att förboka inbetalningar på din internetbank.

Du kan även sätta in bidraget genom Payson:

Fadder 100 kr